Lövshult 3A
Areal 12.3 ha 6 ha 12.3 ha Boarea 238 kvm Pris 8 300 000 kr
Beställ
prospekt
Nu ges en unik möjlighet att förvärva "Möjligheternas fastighet" på gränsen mellan Kronoberg och Jönköpings län. Med ett herrgårdsliknande boende med en vidunderlig utsikt dels över sjön Övingen men även över ett fantastiskt skogslandskap. Fastigheten har en rad dimensioner och det finns i stort sett obegränsat med möjligheter för den som köper denna fastighet.

Boendet - är mycket bra i en stor herrgårdsvilla med modern standard och bra planering även för den stora familjen.

Sjön- Strax nedanför huset ligger den fina källsjön Övingen (160 ha). Precis nere vid sjön finns alla möjligheter till rekreation. En stationär villavagn står uppställd för den som vill sova över precis intill vattnet eller kanske bara vila några timmar medan kräftorna kryper in i burarna. Där finns brygga, båthus, egen badplats, grillplats, vedeldad bastu och badtunna. En bit norrut längs stranden ligger sedan nästa stationära villavagn i mycket gott skick som också är mycket lämpad för uthyrning. Övingen har god tillgång på kräftor, sik, gädda och abborre

Gårdsmiljön- På gården ligger flera funktionella byggnader som kan användas till de mest skiftande verksamheter. Det är bara fantasin som sätter gränserna för vad gården kan användas och utvecklas till. Där finns idag ett stall med hästboxar, spiltor och sadelkammare. Det finns en gårdspub med tillhörande samlingslokal för fester och sammankomster för 50 sittande gäster. Två stora verkstadslokaler. Den gamla höskullen är idag inredd för diverse aktiviteter och lekar.

Utsikten- Att återge den vidunderliga utsikt som är på Lövshult är omöjligt i både skrift och foto, den måste helt enkelt upplevas på plats. I öster ligger sjön Övingen strax nedanför gården

Med ovan sagt så måste denna fastighet helt enkelt upplevas på plats för att få rättvisa. Visningen ska ses som ett smakprov på vad fastigheten kan erbjuda under en sommardag och samtidigt ge betraktaren möjlighet att föreställa sig fastigheten under årets alla årstider och skiftningar, Välkomna!

Ansvarig mäklare

Rolf Svensson
0455-412 00
0708-14 12 01
hk@lantgardar.nu
Följ oss på Facebook

Beställ prospekt

* obligatoriskt att fylla i

Gårdsbild
Baksidan
Egen brygga
Hästar
Utsikt
Öppna landskap
Vy från öster
Sjön Övingen
Framsidan
Vy från altanen
Kök
Kök
Matbord och kakelugn
Öppen spis
kakelugn
Entre
hall
Fönstervy
Badrum uppe
Sovrum
Sovrum
Balkong
Gästtoalett
Stall
Hästboxar
Spiltor
Sadelkammare
Häst med föl
Fd Höloft
Gårdsverkstad
Fotbolls och Frisbeegolf
Samlingslokal i ladan
Gårdspub
Oasen vid sjön
Sjönära
Sjöstuga
Interiör sjöstugan
Egen badstrand
Terass
Grillplats
Bastuhus
Vedeldad bastu
Brygga vid bastun
Sjöpromenad
Villavagn med sjöutsikt
Villavagn
Interiör villavagn
Sjöutsikt