Siggamåla 39 Eringsboda- den blomstrande bygden
Areal 3.15 ha Boarea 121 kvm Pris 2 300 000 kr
Beställ
prospekt
Nu finns möjligheten att leva sin lantlivsdröm på en vacker gård i ett öppet landskap i Siggamåla mellan Eringsboda och Holmsjö. Stor mangårdsbyggnad med timmerstomme i bra skick. Mycket av de stora åtgärdsbehoven som brukar följa med äldre hus är åtgärdade här. Bra stomme och låga driftskostnader gör detta till ett mycket prisvärt boende. Köket är nyrenoverat, bra tak och fasad. Djupborrad egen brunn samt ny infiltration till avloppsanläggningen. På övervåningen finns två stora rum som är oinredda och där bara fantasin sätter gränser för vad man kan göra i inredningsväg. Eldstaden är godkänd och ny husbocksförsäkring är tecknad i huset. Fiber är indraget i huset.

En stor ekonomibyggnad i bra skick ramar in gårdsplanen på ett mycket trevligt sätt. I ladugården har tidigare varit traditionell djurhållning och de stora ytorna i ekonomibyggnaden ger möjligheter för diverse verksamheter, tex djurhållning/ verkstad/ festlokal eller bara bra förvaring. Man kan med enkla medel använda ladugården för lösdrift till flera hästar med beteshagen precis utanför, alternativt bygga ett antal boxar direkt i den befintliga logen/ladan.

De ca 3 hektaren mark är till största delen betesmark, men ca 0,5 ha är vall där man antingen kan ta egen höskörd till djuren eller med enkla medel anlägga en ridbana eller paddock.

Vägen som går genom gårdsplanen trafikeras endast av ytterligare en fastboende i byn och har ingen genomfartstrafik i övrigt.

Ansvarig mäklare

Rolf Svensson
0455-412 00
0708-14 12 01
hk@lantgardar.nu
Följ oss på Facebook

Beställ prospekt

* obligatoriskt att fylla i

Baksidan
Översikt gränser
Framsidan
Betesmarken