Siggamåla 39 Eringsboda- den blomstrande bygden
Areal 3.2 ha Boarea 121 kvm Pris 2 300 000 kr
Beställ
prospekt
Nu finns möjligheten att leva sin lantlivsdröm på en vacker gård i Siggamåla. Stor mangårdsbyggnad i bra skick med stora utvecklingsmöjligheter. Mycket av de stora åtgärdsbehoven som brukar följa med äldre hus är åtgärdade här. Bra stomme och låga driftskostnader gör detta till ett mycket prisvärt boende. Köket är nyrenoverat, bra tak och fasad. Djupborrad egen brunn samt ny infiltration till avloppsanläggningen. På övervåningen finns två stora rum som är oinredda och där bara fantasin sätter gränser för vad man kan göra i inredningsväg. Eldstaden är godkänd och ny husbocksförsäkring är tecknad i huset. Fiber är indraget i huset.

En stor ekonomibyggnad i bra skick ramar in gårdsplanen på ett mycket trevligt sätt. I ladugården har tidigare varit traditionell djurhållning och de stora ytorna i ekonomibyggnaden ger möjligheter för diverse verksamheter, tex djurhållning/ verkstad/ festlokal eller bara bra förvaring.

Med gården, som genomgår fastighetsreglering, följer ca 3 hektar mark för odling och/eller bete i direkt anslutning till ladugården. Perfekt för den som vill ha ett par hästar eller en egen fårbesättning, höns etc. Vägen som går genom gårdsplanen trafikeras endast av ytterligare en fastboende i byn och har ingen genomfartstrafik i övrigt.

Ansvarig mäklare

Rolf Svensson
0455-412 00
0708-14 12 01
hk@lantgardar.nu
Följ oss på Facebook

Beställ prospekt

* obligatoriskt att fylla i